J&S Events Productions

Wie is J&S

Twee creatieve ondernemers genaamd Sanne en Jeroen begonnen aan een opmerkelijke reis, waarbij ze hun passie voor het creëren van buitengewone ervaringen omzetten in een bloeiend bedrijf. Samen organiseerden ze verschillende evenementen die de harten en verbeelding van de gemeenschap veroverden.

Jeroen Coertjens

Jeroen, een culinair kunstenaar met een niet aflatende liefde voor alles wat met eten te maken heeft, met een talent voor het creëren van heerlijke smaken en visueel verbluffende gerechten.

Zijn culinaire creaties bij zijn catering bedrijf smokin’J BBQ staan bekend om zijn “low & slow” touch, innovatieve presentaties en het gebruik van lokale ingrediënten. Met een visie om zijn gastronomische wonderen te delen, is Jeroen medeoprichter van het evenementenbedrijf en door zijn technische achtergrond staat hij Sanne bij in het uitwerken en opzetten van al deze prachtige events. 

Sanne Reaymaekers

Sanne aan de andere kant is een avonturier, altijd op zoek naar nieuwe paden om te verkennen en de schoonheid van de natuur met anderen te delen. Haar diepe verbondenheid met het buitenleven voedde haar verlangen om zinvolle ervaringen te creëren die fysieke activiteit, kameraadschap en een vleugje verkenning combineerden. Om hun visie tot leven te brengen, sloeg Sanne de handen ineen met Jeroen, en samen vormden zij “J&S events Productions”.

De samenwerking tussen beiden is een bewijs van de kracht van synergie. Jeroen’s culinaire expertise voegt een heerlijke touch toe aan de outdoor evenementen, terwijl Sanne’s avontuurlijke geest een gevoel van ontdekking geeft aan de culinaire ervaringen.

Hun inzet voor uitmuntendheid, aandacht voor details en het vermogen om unieke ervaringen te creëren, trekt een trouwe aanhang aan. Deelnemers kijken reikhalzend uit naar hun komende evenementen, wetende dat ze getrakteerd zullen  worden op een onvergetelijke fusie van smaken en bezienswaardigheden.

Over ons

BE 0783.935.291 Stevennekens 80
2310 Rijkevorsel

    Dinner @ the garden 2023

    © Graphyu 2023